Hovädzí hamburger

Hodnotenie: 3.0/5. Od 1 užívateľa.
Prosím čakajte...
Čas prípravy
20 min
Čas varenia
10 min
Obtiažnosť
nízka obtiažnosť
Porcie
4 os.
Chod
Obed
Pridal
Uverejnené
800,00 g
Hovädzie mäso mleté (predné, zadné, ...)
1,00 štipka
Soľ
1,00 štipka
Čierne korenie mleté
2,00 ks
Cibuľa
2,00 ks
Cesnak
50,00 g
Maslo
1,00 ks
Vajce
Hovädzí hamburger

Hovädzí hamburger s domácimi hranolkami

Môžete zdieľať na:
  • 1
    Share
  1. Cibuľu nakrájame na drobno, cesnak pretlačíme a všetky suroviny zmiešame dohromady. Necháme odležať v chladničke približne 3 hodiny.
  2. Rozpálime gril a poukladame vytvarované hamburgery naň. Opekáme krátko z jednej aj druhej strany, záleží od hrúbky mäsa a chuti prepečenia.
  3. Keď je mäso hotové, tak len krátko opečieme na grile na polovicu rozkrojené žemle, my sme použili originál na hamburger.
  4. Hamburger si môžeme vrstviť podľa chuti. My sme na spodnú časť žemle položili mäso, syr, červenú cibuľku, paradajku, čerstvý šalát a majonézu. Všetko záleží od vašej chuti. Ako prílohu sme si pripravili domáce hranolky

Zatiaľ žiadne komentáre, buďte prvý!

Pridaj komentár

Poznámka: Komentáre na webových stránkach odrážajú názory príslušných autorov a nie názory tohto webového portálu. Žiadame členov, aby sa zdržali urážok a vulgárneho vyjadrenia. Vyhradzujeme si právo vymazať akýkoľvek komentár bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.

Vaša e-mailová adresa nebude uverejnená. Požadované polia sú označené ako *

*
*

Pridajte sa k nám.

Páči sa Vám náš portál? Registrujte sa a zdieľajte Vaše recepty.