Pangasius na masle

Hodnotenie: 3.0/5. Od 1 užívateľa.
Prosím čakajte...
Čas prípravy
10 min
Čas varenia
15 min
Obtiažnosť
nízka obtiažnosť
Porcie
4 os.
Chod
Obed
Pridal
Uverejnené
4,00 ks
Pangasius
2,00 PL
Maslo
1,00 ks
Cibuľa
1,00 štipka
Soľ
1,00 štipka
Čierne korenie mleté
1,00 štipka
Mletá paprika sladká
1,00 štipka
Kmín drtený
2,00 dl
Voda na podlievanie
Pangasius na masle
  1. Medzitým pangasa prepláchneme vodou a vysušíme. Položíme pangasa na cibuľku, osolíme, okoreníme, posypeme drteným kmínom, mletou sladkou paprikou a prudšie orestujeme.
  2. Podlejeme trochou vody a krátko podusíme. Pangas je hotový a môžeme ho podávať s rôzne upravenou zemiakovou prílohou.

Zatiaľ žiadne komentáre, buďte prvý!

Pridaj komentár

Poznámka: Komentáre na webových stránkach odrážajú názory príslušných autorov a nie názory tohto webového portálu. Žiadame členov, aby sa zdržali urážok a vulgárneho vyjadrenia. Vyhradzujeme si právo vymazať akýkoľvek komentár bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.

Vaša e-mailová adresa nebude uverejnená. Požadované polia sú označené ako *

*
*

Pridajte sa k nám.

Páči sa Vám náš portál? Registrujte sa a zdieľajte Vaše recepty.