- Čas prípravy
- 10 min
- Čas varenia
- 15 min
- Obtiažnosť
- nízka obtiažnosť
- Porcie
- 4 os.
- Chod
- Obed
- Pridal
- Uverejnené
- 29. marca 2020
- 4,00 ks
- Pangasius
- 2,00 PL
- Maslo
- 1,00 ks
- Cibuľa
- 1,00 štipka
- Soľ
- 1,00 štipka
- Čierne korenie mleté
- 1,00 štipka
- Mletá paprika sladká
- 1,00 štipka
- Kmín drtený
- 2,00 dl
- Voda na podlievanie

- Medzitým pangasa prepláchneme vodou a vysušíme. Položíme pangasa na cibuľku, osolíme, okoreníme, posypeme drteným kmínom, mletou sladkou paprikou a prudšie orestujeme.
- Podlejeme trochou vody a krátko podusíme. Pangas je hotový a môžeme ho podávať s rôzne upravenou zemiakovou prílohou.
Zatiaľ žiadne komentáre, buďte prvý!