Spaghetti Bolognese

No votes yet.
Prosím čakajte...
Čas prípravy
10 min
Čas varenia
20 min
Obtiažnosť
stredná obtiažnosť
Porcie
4 os.
Chod
Obed
Pridal
Uverejnené
0,50 kg
Hovädzie chudé mleté
1,00 ks
Cibuľa menšia
1,00 ks
Mrkva
1,00 ks
Stopkový zeler
4,00 ks
Cesnak
1,00 ks
Paradajkový pretlak
1,50 ČL
Balzamikový ocot
2,00 ČL
Bazalka sušená
1,00 štipka
Cukor
1,00 štipka
Petržlenová vňať sušená
1,00 štipka
Soľ
1,00 štipka
Čierne korenie mleté
1,00 štipka
Oregano sušené
1,00 štipka
Tymián sušený
2,00 hrste
Parmezán
1,00 hrsť
Petržlenová vňať čerstvá
1,00 balenie
Špagety
2,00 PL
Olivový olej
Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese s parmezánom a čerstvou petržlenovou vňaťkou.

Môžete zdieľať na:
  1. Zohrejte 1 polievkovú lyžicu olivového oleja vo veľkej panvici na mierne vysokú teplotu. Pridajte mäso, cibuľu, mrkvu a zeler a varte dovtedy, kým sa mäso nezatiahne.
  2. Pridajte cesnak a krátko orestujte spolu.
  3. Pridajte všetky zvyšné ingrediencie, priveďte k varu, potom duste. Varte jemne odkryté po dobu 10 minút, za občasného miešania. Ak máte radi redšiu omáčku, tak vmiešajte trochu vody.
  4. Na záver si uvarte spaghetti podľa návodu na obale.
  5. Spaghetti dozdobíme a dochutíme strúhaným parmezánom a čerstvou petržlenovou vňaťkou. Môžete pridať aj na kúsky nakrájané rajčiny.

Zatiaľ žiadne komentáre, buďte prvý!

Pridaj komentár

Poznámka: Komentáre na webových stránkach odrážajú názory príslušných autorov a nie názory tohto webového portálu. Žiadame členov, aby sa zdržali urážok a vulgárneho vyjadrenia. Vyhradzujeme si právo vymazať akýkoľvek komentár bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.

Vaša e-mailová adresa nebude uverejnená. Požadované polia sú označené ako *

*
*

Pridajte sa k nám.

Páči sa Vám náš portál? Registrujte sa a zdieľajte Vaše recepty.